Selasa, 26 Januari 2010

ANUGERAH RADIX CHICKEN HOUSE ( RCH) SEMPENA HARI WARGA HPA 09





ANTARA ANUGERAH YANG DIMENANGI OLEH RADIX CHICKEN HOUSE ( RCH) SDN. BHD SEMPENA HARI WARGA HPA 09 IALAH:

1. ANUGERAH CAWANGAN TERBAIK
-dimenangi oleh RCH CAWANGAN KANGAR

2. ANUGERAH LOKASI TERBAIK (CERIA DAN BERSIH)
- dimenangi oleh RCH CAWANGAN JELEMPOK

3. ANUGERAH PEKERJA CAWANGAN TERBAIK

4. ANUGERAH PEKERJA BERWAWASAN TERBAIK

Rabu, 20 Januari 2010

RALAT: MAJLIS PERASMIAN RCH KOTA BHARU

MAJLIS PERASMIAN RCH CAWANGAN KOTA BHARU TELAH BERLANGSUNG PADA 25/2/2010 SELEPAS SOLAT JUMAAT. TURUT HADIR IALAH PENGARAH URUSAN II HPA INDUSTRIES SDN BHD IAITU TUAN HJ.FISAL BIN AHMAD TAJUDDIN YANG MERASMIKAN MAJLIS TERSEBUT.

RCH KOTA BHARU BERALAMAT:

MK3-068 TINGKAT 3 KOTA BHARU TRADE CENTRE
JALAN BULUH KUBU
15000 KOTA BHARU KELANATN.

RALAT:PELANCARAN MENU BARU RCH

MENU BARU RCH IAITU RADIX HOTS WINGS, RADIX VOLCANO ICE CREAM DAN CRAFTY WEDGES AKAN DILANCARKAN PADA 26.01.2010.
MOHON MAAF DIATAS KELEWATAN YANG BERLAKU.

Isnin, 18 Januari 2010

PERASMIAN RESTORAN RADIX CHICKEN HOUSE (RCH) KOTA BHARU

Satu lagi cawangan Restoran RCH yang akan dibuka ialah di KOTA BHARU TRADE CENTRE.Cawangan terbaru ini dijangka akan dirasmikan pada 25/2/2010 selepas solat Jumaat. Orang ramai dijemput untuk bersama-sama memeriahkan majlis tersebut.Lokasi RCH terbaru ialah di:

MK3-068, TINGKAT 3 KOTA BHARU TRADE CENTRE,
JALAN BULUH KUBU,
15000 KOTA BHARU,
KELANTAN.

Gambar-gambar perasmian RCH Kota Bharu


















Sabtu, 16 Januari 2010

MENU BARU DI RCH..LANCAR 20.01.2010 DI SEMUA CAWANGAN RCH

RADIX HOTS WINGS 4 PCS RM 7.50

RADIX HOTS WINGS 6 PCS RM 11.50

CRAFTY WEDGES RM 3.90

RADIX VOLCANO ICE CREAM RM 3.50



Jangan lepaskan peluang untuk menikmati menu ini di setiap cawangan RCH berdekatan anda..
lazat,halal, bersih dan organik.

Matlamat Kursus Pengendali Makanan

Antara aspek yang diberi penekanan dalam kursus ini ialah:
1. Mendedahkan asas dan cara yang betul dalam penjagaan diri dan makanan.
2. Mendisiplinkan peserta untuk mengikuti arahan dari Kementerian Kesihatan Malaysia
(KKM)
3. Menjadikan peserta lebih peka dan mahir dari segi pengurusan pemakanan.
4. Melahirkan peserta yang lebih berkualiti dalam penyediakan makanan.

Jumaat, 15 Januari 2010

Kursus Pengendali Makanan di RCH KANGAR

Antara staf RCH yang terlibat dalam Kursus Pengendali Makanan yang bertempat di RCH KANGAR .
























Jumaat, 8 Januari 2010

KELEBIHAN AYAM GORENG DAN AYAM PANGGANG ORGANIK RCH.

1. AYAM GORENG ORGANIK DAN AYAM PANGGANG RCH ADALAH BERASASKAN AYAM ORGANIK HPA.
2. AYAM ORGANIK HPA MEMPUNYAI KANDUNGAN PROTEIN YANG TINGGI.
3. AYAM ORGANIK HPA DIBERI MAKAN DAUN MAMBU YANG BAIK UNTUK KESIHATAN.
4. MAKANAN AYAM ORGANIK INI TERDIRI DARIPADA EKSTRAK HERBA YANG KAYA DENGAN BAHAN ANTIKANSER DAN ANTIOKSIDA SEPERTI HALIA, KUNYIT,PANDAN,DAN
5. TANPA PENGGUNAAN ANTIBIOTIK, TIDAK MENGGUNAKAN HORMON, BETA ANGONIST DAN SALBUTAMOL.

6. AYAM ORGANIK INI JUGA TIDAK DISUNTIK APA-APA HORMON, VAKSIN ATAU ANTIBIOTIK.